Izvođenje

Izvođenje

sve vrste opreme za grejanje, klimatizaciju i ventilaciju

Profesionalno ugrađujemo sve vrste opreme za grejanje, klimatizaciju i ventilaciju stambenih, poslovnih, ugostiteljskih, hotelskih i industrijskih objekata. Posedujemo licence za izvođenje svih instalacije termotehnike, termoenergetike, procesne i gasne tehnike.

ventilator radijator ventilacija Detaljnije

Stručni nadzor

Stručni nadzor

stručni nadzor na izradi mašinskih instalacija

U skladu sa dugogodišnjim iskustvom na projektovanju i izvođenju termotehničkih instalacija, naše preduzeće se bavi uslugama stručnog nadzora na izradi mašinskih instalacija. Naši klijenti su banke i investitori koji žele da kvalitetno i efikasno prate svoje investicije od početka radova do primopredaje objekta.

Projektovanje mašinskih instalacija Mehaničke instalacije Stručni nadzor mašinskih instalacija Detaljnije

Održavanje

Održavanje

otklanjanje prijavljenih kvarova uz garanciju

Na osnovu potreba korisnika stambenih i poslovnih prostora za pouzdanim radom instalacija grejanja, hlađenja i ventilacije preduzeće Sadra mont vrši usluge održavanja. Naše stručne ekipe u najkraćem roku izlaze na objekat i otklanjaju prijavljene kvarove uz garanciju za isporučene rezervne delove i izvedene radove.

Otklanjanje kvarova Otklanjanje kvarova mašinske instalacije Delovi za grejanje, hlađenje, ventilaciju Detaljnije

delatnostiza grejanje, ventilaciju, hlađenje ili klimatizaciju

o namaprojektovanje i izvođenje termotehničkih i sprinkler instalacija

Preduzeće za proizvodnju, promet i usluge „Sadra mont“ d.o.o. bavi se uslugama projektovanja i izvođenja termotehničkih i sprinkler instalacija.

Pored osnovne, delatnosti kojima se još bavimo su usluge stručnog nadzora nad izvođenjem mašinskih instalacija i održavanje termotehničkih instalacija. Radom, usavršavanjem  i stalnim napretkom smo uspeli da se pozicioniramo na domaćem tržištu kao profesionalan, pouzdan izvođač instalacija grejanja, hlađenja, ventilacije i klimatizacije porodičnih, stambenih, poslovnih i industrijskih objekata na zadovoljstvo Investitora i korisnika.

Kontaktirajte nas i mi ćemo predložiti najbolje rešenje za grejanje, klimatizaciju ili ventilaciju vašeg prostora.