Izvođenje

Izvođenje

sve vrste opreme za grejanje, klimatizaciju i ventilaciju

Profesionalno ugrađujemo sve vrste opreme za grejanje, klimatizaciju i ventilaciju stambenih, poslovnih, ugostiteljskih, hotelskih i industrijskih objekata. Posedujemo licence za izvođenje svih instalacije termotehnike, termoenergetike, procesne i gasne tehnike.

ventilator radijator ventilacija Detaljnije

Stručni nadzor

Stručni nadzor

stručni nadzor na izradi mašinskih instalacija

U skladu sa dugogodišnjim iskustvom na projektovanju i izvođenju termotehničkih instalacija, naše preduzeće se bavi uslugama stručnog nadzora na izradi mašinskih instalacija. Naši klijenti su banke i investitori koji žele da kvalitetno i efikasno prate svoje investicije od početka radova do primopredaje objekta.

Projektovanje mašinskih instalacija Mehaničke instalacije Stručni nadzor mašinskih instalacija Detaljnije

Održavanje

Održavanje

otklanjaje prijavljenih kvarova uz garanciju

Na osnovu potreba korisnika stambenih i poslovnih prostora za pouzdanim radom instalacija grejanja, hlađenja i ventilacije preduzeće Sadra mont vrši usluge održavanja. Naše stručne ekipe u najkraćem roku izlaze na objekat i otklanjaju prijavljene kvarove uz garanciju za isporučene rezervne delove i izvedene radove.

Otklanjanje kvarova Otklanjanje kvarova mašinske instalacije Delovi za grejanje, hlađenje, ventilaciju Detaljnije

aktuelnonovosti iz Sadra mont-a

Hotel u Beogradu, Takovska 49Izrada mašinskih instalacija grejanja i klimatizacije započela 01.10.2013. godine. Spratnost objekta Po+Pr+VII spratova, površine 3.500m2

Hotel "Anđela" KopaonikRadovi na rekonstrukciji dela mašinskih instalacija u hotelu Anđela na Kopaoniku počinju 22.07.2013. godine

ErdevikZavršeni radovi na ugostiteljskom objektu u Erdeviku (radijatorsko grejanje, klimatizacija, ventilacija kuhinje i restoranskog dela, kotlarnica sa kotlom na pelet) – jul 2013. godine

Klinički centar SrbijeZavršeni radovi na objektu Kliničkog centra Srbije Klinika za digestivne bolesti u Beogradu, hlađenje prostora magnetne rezonance „General electric“, tehničke i mašinske sale, hlađenje prateće opreme (rashladno postrojenje „Carrier“, klimatizacija prostora „Toshiba“ uređajima, podstanica, prinudna ventilacija) – jul 2013. godine

Vents, Kijevo, UkrajinaPoseta fabrici opreme za ventilaciju i klimatizaciju VENTS u Kijevu, Ukrajina (28.05-30.05.2013. god)

delatnostiza grejanje, ventilaciju, hlađenje ili klimatizaciju

projektovanje

Sadra mont projektuje instalacije grejanja, klimatizacije i ventilacije stambenih, poslovnih i industrijskih objekata. U mogućnosti smo da vam predložimo odgovarajuće tehničko rešenje termotehničkih instalacija sa aspekta uštede energije, ekonomske isplativosti i inicijalnih troškova opreme.
Uz posedovanje svih potrebnih licenci za projektovanje, imamo i poslovnu saradnju sa većim brojem projektantskih kuća tako da smo u mogućnosti da izađemo u susret svim zahtevima Investirora, bez obzira na vrstu instalacije, izvore toplotne energije, zahtevanu opremu ili rokove završetka projektne dokumentacije.

izvođenje

Profesionalno ugrađujemo sve vrste opreme za grejanje, klimatizaciju i ventilaciju stambenih, poslovnih, ugostiteljskih, hotelskih i industrijskih objekata. Posedujemo licence za izvođenje svih instalacije termotehnike, termoenergetike, procesne i gasne tehnike. O objektima koje smo izveli u dosadašnjoj dugogodišnjoj karijeri najbolje svedoči naša referenc lista i zadovoljni Investitori i korisnici.

U mogućnosti smo da isporučimo opremu i izvedemo sledeće instalacije:
- radijatorsko i podno grejanje,
- grejanje i hlađenje fan coil uređajima
- kotlarnice, toplotne podstanice
- ventilacija stambenih, poslovnih i industrijskih objekata
- ventilacija garaža
- ventilacija kuhinja
- klimatizacija stambenih, poslovnih, industrijskih objekata
- toplotne pumpe voda/voda, voda/vazduh sa pratećim instalacijama
- sprinkler instalacije za gašenje požara
- vodovoda i kanalizacije

Opremeljeni smo potrebnim transportnim sredstvima, opremom i alatima potrebnim za montažu navedenih vrsta instalacija. Naši zaposleni imaju dugogodišnje iskustvo na poslovima iz ove oblasti, poseduju potrebne licence i sertifikate o obuci. Posebnu pažnju pridajemo kontinuiranoj obuci i usavršavanju zaposlenih, posetu sajmovima u zemlji i inostranstvu, prateći najnovije trendove u zaštiti životne sredine, uštedi energije i podizanju energetske efikasnosti.
U dogovoru sa Investitorom uvek smo spremni da izvršimo optimizaciju predloženog projektnog rešenja kako bi se instalacije izvele što efikasnije uz najniže moguće troškove i najviši kvalitet.

stručni nadzor

U skladu sa dugogodišnjim iskustvom na projektovanju i izvođenju termotehničkih instalacija, naše preduzeće se bavi uslugama stručnog nadzora na izradi  mašinskih instalacija. Naši klijenti su banke i investitori koji žele da kvalitetno i efikasno prate svoje investicije od početka radova do primopredaje objekta.

održavanje

Na osnovu potreba korisnika stambenih i poslovnih prostora za pouzdanim radom instalacija grejanja, hlađenja i ventilacije preduzeće Sadra mont vrši usluge održavanja.
Naše stručne ekipe u najkraćem roku izlaze na objekat i otklanjaju prijavljene kvarove uz garanciju za isporučene rezervne delove i izvedene radove.

grejanje

Naša firma isporučuje opremu i izvodi sve vrste instalacija grejanja za stambene, poslovne i industrijske objekte u zavisnosti od želja i mogućnosti korisnika.
- radijatorsko grejanje (jednocevni i dvocevni sistem grejanja)
- grejanje prostora fan-coil uređajima
- podno i zidno grejanje
- izrada instalacija u toplotnim podstanicama
- izrada instalacija u kotlarnicama (toplovodni kotlovi koje kao pogonsko gorivo koriste prirodni gas, lako lož ulje, električnu energiju, čvrsto gorivo, pelet)

klimatizacija

Isporuka i montaža sistema klimatizacije stambenih i poslovnih objekata u skladu sa projektnom dokumentacijom i željama korisnika
- split sistemi (zidne, parapetne i kanalske unutrašnje jedinice)
- multi split sistemi
- VRV sistemi
- rashladna postrojenja (čileri i toplotne pumpe)
- fan-coil uređaji
- podni konvektori
- klima komore sa i bez rekuperacije energije
- čiste sobe za bolničke ustanove (operacione sale, intenzivne nege...)

ventilacija

Isporuka i montaža opreme i kanalskog razvoda za ventilaciju stambenih, poslovnih i industrijskih objekata u skladu sa projektnom dokumentacijom i standardima zavisno od namene prostora.
- ventilacija kuhinja sa izradom kanalske mreže, isporukom i montažom hauba, ventilatora i prateće opreme i protivpožarne izolacije
- ventilacija podzemnih garaža sa izradom kanalske mreže, isporukom i montažom, ventilatora, protivpožarnih klapni, prateće opreme i protivpopžarne izolacije
- ventilacija sanitarnih prostorija
- ventilacija poslovnih prostora sa rekuperacijom energije